Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom

Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom is een Kinderopvang gelegen aan Koningshof 4 in Vriezenveen.

Meer informatie over Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom in Vriezenveen

Buitenschoolse opvang Weemeweide in Vriezenveen biedt diverse mogelijkheden doordat het ruimtes deelt met de basisschool. De kinderen kunnen gebruik maken van een keuken om te koken en een gymzaal om te bewegen. Daarnaast is er een grote buitenspeelruimte waar ze kunnen rennen en spelen. Tijdens de BSO-tijd hebben de kinderen vrije tijd en kunnen ze zelf kiezen wat ze willen doen, zoals knutselen of uitrusten van een drukke schooldag. Er is ook ruimte voor het ontdekken van talenten en het deelnemen aan verschillende activiteiten en uitstapjes tijdens de schoolvakanties. Elke maand is er een ander thema met activiteiten en de kinderen spelen regelmatig samen met de kinderen van het kinderdagverblijf. De locatie van Weemeweide 2 - Shalom is gevestigd aan de Koningshof 4 in Vriezenveen. Voor meer informatie en contact kan er gebeld worden naar de klantenservice of de locatie zelf.

Wil je weten wat Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Humankind - BSO Weemeweide 2 - Shalom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Weemeweide 2 – Shalom

Bezoekers bekeken ook