Humankind - Peuteropvang De Paddestoel

Humankind - Peuteropvang De Paddestoel is een Kinderopvang gelegen aan Koningsweg 18 in Vriezenveen.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang De Paddestoel in Vriezenveen

In Vriezenveen bevindt zich De Paddestoel, een peuteropvang met een prachtig gebouw met zes lokalen. Ze bieden peuteropvang aan in de ochtenden en dagen kinderen uit in hun ontwikkeling volgens de Piramidemethode. De groepsruimtes zijn speels opgebouwd en voorzien van divers en uitnodigend materiaal. Daarnaast gaan ze iedere dag naar buiten en beschikken ze over zowel een 'hard' schoolplein als een prachtige buitenspelentuin. De openingstijden zijn van 9.00 tot 11.30 uur en van 13.15 tot 14.45 uur. Voor interesse in de Dreumesgroep kan men contact opnemen met de Klantenservice. Verder is er informatie over de ouderbijdrage tabel te vinden onder het menu 'Over ons' - 'Downloads'. De Paddestoel is gevestigd aan de Koningsweg 18 in Vriezenveen en is bereikbaar via 0546 54 50 70. Het LRK registratienummer is 152442972. Bij De Paddestoel komen kinderen van 0 tot 4 jaar tot bloei en worden ze ontvangen door vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach begroeten. Humankind, de organisatie achter De Paddestoel, is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland met meer dan 450 locaties die dagelijks bezocht worden door duizenden kinderen.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang De Paddestoel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang De Paddestoel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang De Paddestoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang De Paddestoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang De Paddestoel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang De Paddestoel

Bezoekers bekeken ook