Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel

Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel is een Kinderopvang gelegen aan Koningsweg 18 in Vriezenveen.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel in Vriezenveen

Kinderdagverblijf De Paddestoel is gelegen in Vriezenveen, naast de Sporthal en tegenover Verpleeghuis Weemelanden. Het gebouw heeft zes lokalen en biedt ook peuteropvang aan. In de groepsruimtes worden verschillende activiteiten aangeboden volgens de Piramidemethode om de ontwikkeling van kinderen uit te dagen. Daarnaast is er een buitenruimte met een 'hard' schoolplein, zandbak en speeltoestellen, evenals een mooie natuurlijke buitenspelentuin. Buitenspelen heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen en is bovendien leuk. Het kinderdagverblijf richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar en streeft ernaar om kinderen een geweldige dag te bezorgen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Humankind - Kinderdagverblijf De Paddestoel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Kinderdagverblijf De Paddestoel

Bezoekers bekeken ook