Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen

Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen is een Kinderopvang gelegen aan Linthorstlaan 14 in Vriezenveen.

Meer informatie over Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen in Vriezenveen

Bij Fantaziehuis De Speelweide in Vriezenveen is er direct plaats beschikbaar op de kinderdagopvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De opvang vindt plaats in een vertrouwde omgeving met vaste groepskrachten, waardoor er een huiselijke sfeer heerst. De kinderen kunnen zowel binnen als buiten spelen en er wordt gewerkt vanuit een protestants-christelijke levensvisie, waarbij ieder kind als uniek wordt gezien. Er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar het bejaardencentrum en het hertenkamp om de kinderen bewust te maken van hun omgeving. Bij Fantaziehuis De Speelweide kunnen kinderen tussen de 10 weken en 12 jaar oud terecht voor kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Het team bestaat uit goed geschoolde medewerkers met een christelijke identiteit.

Wil je weten wat Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis De Speelweide – Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook