De Knuffelboom

De Knuffelboom is een Kinderopvang gelegen aan Garvesingel 232 in Vriezenveen.

Meer informatie over De Knuffelboom in Vriezenveen

Gastouderopvang De Knuffelboom biedt kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar, inclusief TSO/BSO. Ze zijn open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur 's ochtends tot 19.00 uur 's avonds. Als je opvang buiten deze tijden nodig hebt, kun je contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Op dit moment hebben ze nog plek op alle dagen. Een tevreden ouder geeft aan dat ze al sinds begin 2019 bij Maria komen en dat ze een goed gevoel hebben over de opvang. De kinderen zijn ook erg te spreken over Maria.

Wil je weten wat De Knuffelboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Knuffelboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Knuffelboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Knuffelboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar De Knuffelboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Knuffelboom

Bezoekers bekeken ook