Kinderopvang De Hooiberg

Kinderopvang De Hooiberg is een Kinderopvang gelegen aan Vinckenweg 91 in Vriezenveen.

Meer informatie over Kinderopvang De Hooiberg in Vriezenveen

Kinderopvang de Hooiberg is een kleinschalige en professionele organisatie in de gemeente Twenterand. Ze bieden opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Het doel van de kinderopvang is dat elk kind vrolijk binnenstapt en aan het einde van de dag weer opgewekt naar huis gaat. Kwaliteit staat centraal bij de Hooiberg. Ze zijn gevestigd aan de Vinckenweg 91 in De Pollen en zijn te bereiken op het telefoonnummer 0546 - 60 00 60 of via info@kov-dehooiberg.nl.

Wil je weten wat Kinderopvang De Hooiberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Hooiberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Hooiberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Hooiberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Kinderopvang De Hooiberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang De Hooiberg

Bezoekers bekeken ook