Humankind - BSO Weemeweide

Humankind - BSO Weemeweide is een Kinderopvang gelegen aan Koningshof 6 in Vriezenveen.

Meer informatie over Humankind - BSO Weemeweide in Vriezenveen

Buitenschoolse opvang Weemeweide in Vriezenveen biedt vele mogelijkheden doordat ze ruimtes delen met de basisschool. Ze hebben een keuken om in te koken, een gymlokaal om te bewegen en een grote buitenspeelruimte. Tijdens de BSO-tijd kunnen kinderen zelf kiezen wat ze willen doen, zoals knutselen of ontspannen na een drukke schooldag. Daarnaast worden ze gestimuleerd om nieuwe dingen te proberen en talenten te ontdekken. In de schoolvakanties worden grotere activiteiten en uitstapjes georganiseerd en elke maand is er een ander thema met activiteiten. Ook spelen ze regelmatig samen met kinderen van het kinderdagverblijf. De locatie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen met het Regiokantoor West-Twente van Humankind, de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland.

Wil je weten wat Humankind - BSO Weemeweide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Weemeweide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Weemeweide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Weemeweide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Humankind - BSO Weemeweide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Weemeweide

Bezoekers bekeken ook