Wapen van Vriezenveen

Wapen van Vriezenveen is een Restaurant gelegen aan Westeinde 6 in Vriezenveen.

Meer informatie over Wapen van Vriezenveen in Vriezenveen

Het Grand Café Het Wapen van Vriezenveen is dé plek in Vriezenveen voor lunch, diner, feesten en partijen. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag voor diner en borrel, en van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch. Het café heeft een capaciteit van 90 personen binnen en 170 personen buiten. Daarnaast is er een bovenzaal met dakterras waar feesten en partijen kunnen worden georganiseerd voor maximaal 100 personen. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er diverse diner mogelijkheden, keuzemenu's, buffetten en sharing diners. Daarnaast bieden ze ook high tea, high wine, high beer en high cocktail arrangementen aan. Voor zakelijke bijeenkomsten is er een sfeervolle bovenzaal met beamer en scherm beschikbaar. Betaling op rekening is mogelijk. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via mail, telefoon of social media.

Wil je weten wat Wapen van Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wapen van Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wapen van Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wapen van Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Wapen van Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wapen van Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook