Restaurant Vinck

Restaurant Vinck is een Restaurant gelegen aan Vinckenweg 83 in Geesteren.

Meer informatie over Restaurant Vinck in Geesteren

Bij Restaurant Vinck in Geesteren, Twente, kun je genieten van een unieke culinaire ervaring. Het restaurant bevindt zich te midden van de eigen wijnvelden en serveert gerechten met lokale ingrediënten en duurzame wijn uit de eigen wijnmakerij. Naast de reguliere menukaart, biedt Vinck ook speciale menu's voor de kerst en het najaar, evenals een lunch- en borrelkaart. De eigenaren van Restaurant Vinck zijn ook de wijnmakers achter het restaurant. Ze begonnen hun wijnavontuur in 2017 en hebben inmiddels een kleine 20.000 flessen wijn per jaar geproduceerd. Naast het restaurant bevinden zich een proeflokaal, nieuwe wijnmakerij en wijngaard. Je kunt ook een proeverij boeken en de wereld van De Wijnmakers ontdekken. Het restaurant hecht veel waarde aan duurzaamheid, innovatie en kwaliteit in de wijngaard. Ze maken gebruik van nieuwe technieken en middelen om de druiven gezond te houden en investeren in de gezondheid van de bodem. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag en je kunt contact opnemen voor reserveringen of meer informatie.

Wil je weten wat Restaurant Vinck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Vinck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Vinck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Vinck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Restaurant Vinck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Vinck

Bezoekers bekeken ook