Erwin's Pleintje

Erwin's Pleintje is een Restaurant gelegen aan Westeinde 53 in Vriezenveen.

Meer informatie over Erwin's Pleintje in Vriezenveen

Erwin's Pleintje is het eetcafé in Vriezenveen waar je kunt genieten van een hapje of drankje op het terras of in het café. Ze hebben een uitgebreide menukaart met onder andere schotels en pizza's, allemaal voor eerlijke prijzen. Als je liever thuis wilt genieten van hun gerechten, kun je de afhaalmenukaart bekijken. Daarnaast kun je bij Erwin's Pleintje ook terecht voor dineren, lunchen en het vieren van feestjes. De contactgegevens van het eetcafé zijn te vinden op hun Facebookpagina.

Wil je weten wat Erwin's Pleintje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erwin's Pleintje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erwin's Pleintje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erwin's Pleintje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Erwin's Pleintje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erwin’s Pleintje

Bezoekers bekeken ook