Pedicure Allie Kwant

Pedicure Allie Kwant is een Nagelstudio gelegen aan Wetering 19 in Vriezenveen.

Meer informatie over Pedicure Allie Kwant in Vriezenveen

Pedicure Allie Kwant is een pedicurepraktijk in Vriezenveen en is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Het is mogelijk om bij uw zorgverzekeraar te informeren of een behandeling vergoed wordt. De praktijk bevindt zich aan huis en heeft een eigen opgang. Er is voldoende parkeergelegenheid op de oprit en er is ook een openbare parkeerplaats naast het huis. Bovendien kunt u in de praktijk gratis gebruik maken van wifi. De prijzen voor 2023 zijn als volgt: een basisbehandeling van 45 minuten kost €24,00 en omvat het knippen van nagels, het glad frezen en vijlen van nagels, het verwijderen van eelt en eventueel het verwijderen van likdoorns. Een korte behandeling waar alleen likdoorns worden verwijderd kost €14,00. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een pedicure kadobon te kopen, waarmee u recht heeft op een basisbehandeling. Dit is een samenvatting van de tekst over Pedicure Allie Kwant.

Wil je weten wat Pedicure Allie Kwant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Allie Kwant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Allie Kwant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Allie Kwant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Pedicure Allie Kwant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Allie Kwant

Bezoekers bekeken ook