Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie

Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie is een Nagelstudio gelegen aan Vondelstraat 41 in Vriezenveen.

Meer informatie over Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie in Vriezenveen

Vandaag geopend tot 17:00, Medisch Pedicurepraktijk Pedi Care Jannie biedt gespecialiseerde voetzorg waar medische noodzaak en schoonheid worden gecombineerd. Een medisch pedicure behandelt risicovoeten, zoals voeten van mensen met diabetes, neurologische of oncologische aandoeningen. Bij cosmetische voetzorg wordt een medische voetzorg behandeling aangevuld met bijvoorbeeld gel lak. Voetreflexologie kan helpen om de verstoorde harmonie te herstellen door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren. Regelmatige voetzorg voorkomt voetklachten zoals eelt, kloven, likdoorns en nagelproblemen. De medisch pedicure is er om klachten te voorkomen, verhelpen of verzachten. Jannie Smit Botter is een gediplomeerd Medisch Pedicure en oncologisch voetzorgverlener die ook risicovoeten behandelt. Ze is gespecialiseerd in complexe voet- en nagelproblematiek en biedt ook behandelingen op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie, en anti druk technieken. Daarnaast is ze ook gediplomeerd voetreflextherapeut. Contact opnemen kan via info@pedicarejannie.nl of telefonisch op (06) 186 868 51. De praktijk is gevestigd aan de Vondelstraat 4, 1761 ZG, Vriezenveen.

Wil je weten wat Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie

Bezoekers bekeken ook