Nails by Ramona

Nails by Ramona is een Nagelstudio gelegen aan Westeinde 97a in Vriezenveen.

Meer informatie over Nails by Ramona in Vriezenveen

Denk jij wel genoeg aan jezelf? Ben jij klaar met het elke dag lakken van je nagels? Wil je eindelijk van het nagelbijten af? Of misschien wil je graag stevigere nagels? Gun jezelf een heerlijke behandeling waar je tot 4 weken lang geen omkijken naar hebt. Voor elke klant is er een passende behandeling. Vaak komen mensen binnen met scheurende zwakke nagels. Samen gaan we kijken welke behandeling het beste bij jouw nagels past. Een voorbeeld is Emma, zij kon haar nagels niet lang houden en als ze ze allemaal op lengte had, scheurde er weer een in. Uit frustratie knipte ze alles maar weer kort. Ze wilde daar graag van af en plande een intake. Samen hebben we besproken wat ze graag zou willen en wat haar probleem zou kunnen verhelpen. Samen hebben we besloten om een naturel nail treatment (BIAB) behandeling te plaatsen. Met deze behandeling worden de nagels versterkt en groeien ze mooi zonder bang te hoeven zijn voor scheurende nagels. Na 3 weken kwam ze enthousiast terug met stevige nagels zonder scheuren. Bij deze behandeling heb je keus uit ruim 150 kleuren, van de populaire nude tinten tot aan donkere warme tinten. Ben jij nu ook enthousiast en nieuwsgierig geworden? Neem contact op en dan gaan we samen kijken welke behandeling het beste bij jou en jouw nagels past.

Wil je weten wat Nails by Ramona verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nails by Ramona of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nails by Ramona? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nails by Ramona het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Nails by Ramona reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nails by Ramona

Bezoekers bekeken ook