LOK

LOK is een Kapper gelegen aan Westeinde 48B in Vriezenveen.

Meer informatie over LOK in Vriezenveen

LOK is dé kapsalon in Vriezenveen die draait om mode, passie en ambitie. De ervaren haarstylisten van LOK hebben één doel: jou de perfecte look geven. Ze zijn gespecialiseerd in kleuren en textuur knippen, zodat ze altijd de juiste coupe vinden die bij jou past. De kapsalon heeft verschillende gezichten, zoals Anne, de senior stylist, die sinds 2018 de trotse eigenaresse is van LOK en graag knipt op droog haar om een kapsel te vinden dat past bij de structuur en het gezicht. Michelle is gespecialiseerd in lang haar kleuren en mannen knippen, en ze zet het liefst folies. Bo is gespecialiseerd in strakke kapsels, van kort tot lang haar en folies. Je kunt online een afspraak maken, behalve voor een kleurafspraak bij Anne, die kan alleen telefonisch of via WhatsApp. Als je je afspraak wilt annuleren of verplaatsen, laat het dan 24 uur van tevoren telefonisch weten. Het adres van LOK is Westeinde 48b, 7671 CD, Vriezenveen, en je kunt contact opnemen via telefoonnummer +31 546 648 985 of e-mailadres info@lokvriezenveen.nl.

Wil je weten wat LOK verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LOK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LOK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LOK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar LOK reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LOK

Bezoekers bekeken ook