Smelt Kappers

Smelt Kappers is een Kapper gelegen aan Westeinde 276 in Vriezenveen.

Meer informatie over Smelt Kappers in Vriezenveen

Smelt Kappers is een kapsalon die in mei 1936 is opgericht door Gerrit Smelt in Vriezenveen. Ze bieden knip-, kleur- en stylingsdiensten aan voor zowel dames als heren, en werken volgens de laatste trends. De haarstylisten kijken tijdens het overleg naar de haarstructuur en gezichtsvorm om een passende coupe te creëren. Voor klanten met krulhaar werken ze volgens de curlsys methode. Daarnaast hebben ze kleurspecialisten die advies geven over kleurdiagnose, kleurtechnieken en kleurcorrecties. Ze volgen regelmatig seminars om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook bieden ze stylingdiensten aan, zoals föhnen, bruids- en opsteekkapsels. Daarnaast bieden ze tape extensions aan voor meer lengte of volume. Ze werken met verzorgende producten zoals Olaplex, die beschadigd haar herstellen en het haar weer sterk en glanzend maken. Klanten zijn tevreden over de kapsalon en het personeel, en prijzen de goede service en het vakmanschap. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefoon voor meer informatie.

Wil je weten wat Smelt Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smelt Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smelt Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smelt Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Smelt Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smelt Kappers

Bezoekers bekeken ook