Haarstudio Vriezenveen

Haarstudio Vriezenveen is een Kapper gelegen aan Westeinde 21A in Vriezenveen.

Meer informatie over Haarstudio Vriezenveen in Vriezenveen

Bij Haarstudio Vriezenveen kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen, zoals knippen, kleuren, stylen en permanenten. Onze ervaren haarstylisten staan voor u klaar en kunnen u vrijblijvend advies geven. We zijn een creatieve, moderne en gezellige kapsalon gelegen in het centrum van Vriezenveen. Ons team werkt met de merken Goldwell en Affinage en staat klaar om u volledig in de watten te leggen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wil je weten wat Haarstudio Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Haarstudio Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook