FGBeauty

FGBeauty is een Schoonheidssalon gelegen aan De Patrijs 33 in Vriezenveen.

Meer informatie over FGBeauty in Vriezenveen

Wil je elke dag mooie en verzorgde wenkbrauwen, zonder gedoe voor de spiegel? Dan is semi-permanente make-up de oplossing. Na een behandeling in mijn salon zie je er altijd verzorgd uit, zonder dat je je wenkbrauwen hoeft bij te tekenen. Ook permanente eyeliners kunnen je ogen groter en sprekender laten lijken, en permanente make-up voor de lippen kan asymmetrische lippen corrigeren en meer kleur geven. Daarnaast bied ik ook medische pigmentatie aan, zoals het camoufleren van littekens en het tatoeëren van tepels na een borstreconstructie. Voor elke behandeling is er een persoonlijke benadering en advies op maat. Ook bied ik wimperextensions aan voor mooie lange en volle wimpers, en de Lash Volume Lift en Browlift behandelingen voor gelift en gekruld effect. Tot slot kun je je wenkbrauwen laten shapen voor de perfecte vorm.

Wil je weten wat FGBeauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FGBeauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FGBeauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FGBeauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar FGBeauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FGBeauty

Bezoekers bekeken ook