Huidkliniek Annemiek

Huidkliniek Annemiek is een Schoonheidssalon gelegen aan Meester Kunstweg 2 in Vriezenveen.

Meer informatie over Huidkliniek Annemiek in Vriezenveen

Op de website van Huidkliniek Annemiek wordt gepassioneerd gewerkt aan het verbeteren van ieders huid. Ze bieden behandelingen aan voor onder andere acne, rosacea, couperose, pigmentvlekken en huidverjonging, waarbij ze op een natuurlijke manier werken met zuivere ingrediënten. De kliniek beschikt over geavanceerde apparatuur en is aangesloten bij ANBOS. Sommige behandelingen kunnen worden vergoed door de ziektekostenverzekering. Daarnaast hebben ze een speciale actie waarbij je 6 keer je oksels kunt laten laseren voor slechts €99. Huidkliniek Annemiek werkt ook met producten van Cosmedix en Blend New Day om het beste resultaat voor de huid te behalen. Klanten zijn erg tevreden met de behandelingen en prijzen de kennis en professionaliteit van Annemiek. De contactgegevens van de kliniek worden vermeld op de website, samen met de openingstijden en het menu van behandelingen.

Wil je weten wat Huidkliniek Annemiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidkliniek Annemiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidkliniek Annemiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidkliniek Annemiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Huidkliniek Annemiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidkliniek Annemiek

Bezoekers bekeken ook