Schoonheidssalon Sa-Bien

Schoonheidssalon Sa-Bien is een Schoonheidssalon gelegen aan Esrand 21 in Vriezenveen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Sa-Bien in Vriezenveen

Welkom bij schoonheidssalon Sa-Bien in Vriezenveen! Bij deze professionele en gezellige schoonheidssalon kunt u terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. De behandelingen staan in het teken van ontspanning en natuurlijk resultaat. In de drukte van het dagelijks leven vergeten mensen vaak om te ontspannen en goed voor zichzelf te zorgen, maar bij Sa-Bien helpen ze u graag om hier bewust bij stil te staan en u een stukje luxe te bieden. Samen zorgen ze ervoor dat uw huid gezond en stralend blijft. Op dit moment bieden ze ook de behandeling Microneedling aan, waarbij met behulp van een pen kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt en actieve werkstoffen direct worden opgenomen door de dieper gelegen huidlagen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en rimpels worden opgevuld. Daarnaast kan Microneedling ook worden toegepast om littekens te verminderen, grove poriën te verfijnen en pigmentatie te verminderen. Na de behandeling zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden, zoals het vermijden van contact met de huid en het gebruik van huidverzorgingsproducten gedurende 24 uur. Naast Microneedling biedt de salon ook de Bindweefselmassage aan, een stevige massage die zorgt voor verbetering van de huidconditie en de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. De massage heeft verschillende effecten, zoals het verminderen van lij.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Sa-Bien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Sa-Bien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Sa-Bien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Sa-Bien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Schoonheidssalon Sa-Bien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Sa-Bien

Bezoekers bekeken ook