Beauty by zen

Beauty by zen is een Schoonheidssalon gelegen aan Wetering 29 in Vriezenveen.

Meer informatie over Beauty by zen in Vriezenveen

Sinds 2001 werk ik als schoonheidsspecialiste en heb ik ervaring opgebouwd in zowel wellness als een Schoonheidssalon. In 2006 rondde ik de opleiding tot pedicure af en specialiseerde ik me in de diabetische voet. Ik heb een salon aan huis waar ik schoonheids- en pedicurebehandelingen verzorg. Of het nu gaat om ontspanning of gerichte behandelingen, u bent bij mij aan het juiste adres. Ik heb ook ruime ervaring met probleemvoeten. Neem vrijblijvend contact met mij op of kom langs in mijn salon voor meer informatie. Ik blijf regelmatig op training gaan en volg cursussen om up-to-date te blijven in mijn vakgebied. U kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, manicures en pedicures.

Wil je weten wat Beauty by zen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by zen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by zen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by zen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Beauty by zen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by zen

Bezoekers bekeken ook