Balance Beautycenter

Balance Beautycenter is een Schoonheidssalon gelegen aan Weitzelpoort, Kanaalweg Noord 12 in Vriezenveen.

Meer informatie over Balance Beautycenter in Vriezenveen

Stel je een wereld voor waarin balans en een gezonde lifestyle de norm is. In deze wereld kun je kiezen voor de beste versie van jezelf op het gebied van huidverjonging en huidverbetering, zonder chirurgische ingrepen en concessies. Balance Beautycenter biedt huidverbeterende, therapeutische en cosmedische behandelingen voor verschillende huidproblemen. Daarnaast kun je hier genieten van unieke wellness belevingen en voedingsweetjes en beautytips ontdekken voor een stralende huid. Het is een plek waar je kunt leren hoe je gezond, stralend en mooi oud kunt worden met een gezonde lifestyle. Ook kun je hier prachtige resultaten behalen met de producten van Cenzaa en is er de mogelijkheid om een SkinDNA huidanalyse te laten doen. In de webshop kun je jouw favoriete Cenzaa producten bestellen, binnenkort kun je zelf een afspraak maken in de online agenda en je kunt hier ook een cadeaubon kopen. Het Balance Beautycenter is geopend op verschillende dagen en tijden, behalve op maandag en zondag. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en volg Balance Beautycenter op social media.

Wil je weten wat Balance Beautycenter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Balance Beautycenter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Balance Beautycenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balance Beautycenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Balance Beautycenter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Balance Beautycenter

Bezoekers bekeken ook