Bramer Bouw & Vastgoed B.V.

Bramer Bouw & Vastgoed B.V. is een Aannemer gelegen aan Almeloseweg 36 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bramer Bouw & Vastgoed B.V. in Vriezenveen

Bramer is een bouwbedrijf dat al sinds 1922 actief is in het realiseren van woningen en utiliteitswerken. Ze werken voornamelijk voor beleggers, particuliere ondernemers en overheden. Hun projecten zijn zeer divers van aard, omvang en complexiteit. Bramer is een familiebedrijf en de heer J.B. Bramer, van de derde generatie, is nauw betrokken bij het bedrijf. Ze streven naar een optimale dienstverlening voor hun klanten en hebben ongeveer 85 medewerkers in dienst. Bramer biedt diensten aan als timmerfabriek en heeft vestigingen in Vriezenveen, Dronten en De Wijk. Ze zijn actief in verschillende sectoren en staan bekend om hun servicegerichtheid, allround inzetbaarheid en no-nonsense aanpak.

Wil je weten wat Bramer Bouw & Vastgoed B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bramer Bouw & Vastgoed B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bramer Bouw & Vastgoed B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bramer Bouw & Vastgoed B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Bramer Bouw & Vastgoed B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bramer Bouw & Vastgoed B.V.

Bezoekers bekeken ook