Bouwbedrijf Veldhoff

Bouwbedrijf Veldhoff is een Aannemer gelegen aan Hammerweg 94 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bouwbedrijf Veldhoff in Vriezenveen

Wij creëren een veilige en warme werkomgeving waarin mensen en cliënten zich gezien en gehoord voelen. Dit is onze filosofie. Bij Veldhoff streven we naar een plezierige en respectvolle relatie met onze klanten, elke dag opnieuw. We willen laten zien dat sociale omgang en bouwkundige activiteiten hand in hand kunnen gaan. Onze eigenaar Henk heeft veel ervaring in de bouwsector, met grote projecten zoals de nieuwbouw van een project bij Shell en de opbouw van het HCO Zwolle. We delen onze kennis en ervaring om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Veldhoff richt zich vooral op de zorgsector, waar we ons kunnen onderscheiden door persoonlijk contact en het geven van een warm gevoel. We zorgen ervoor dat het bouwproces vlekkeloos verloopt en klanten tevreden kunnen terugkijken. Neem contact met ons op voor meer informatie of vragen.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Veldhoff verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Veldhoff of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Veldhoff? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Veldhoff het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Bouwbedrijf Veldhoff reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Veldhoff

Bezoekers bekeken ook