Bouwbedrijf Barend

Bouwbedrijf Barend is een Aannemer gelegen aan Waterkracht 10 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bouwbedrijf Barend in Vriezenveen

Bouwbedrijf Barend is al meer dan 35 jaar actief in de bouwsector. Barend heeft 24 jaar lang bij Aannemersbedrijf G.E. van het Laar in Vriezenveen gewerkt en heeft in die tijd veel mooie projecten afgerond. In 2013 is Bouwbedrijf Barend Vriezenveen opgericht. Het bedrijf staat bekend als een betrouwbare allround bouwpartner die graag met klanten meedenkt. Ze zijn onlangs verhuisd naar een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Oosterweilanden. Als je meer wilt weten over het bedrijf of vragen hebt, kun je contact met ze opnemen. Daarnaast maakt de website van Bouwbedrijf Barend gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Barend verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Barend of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Barend? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Barend het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Bouwbedrijf Barend reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Barend

Bezoekers bekeken ook