Tapify

Tapify is een Softwarebedrijf gelegen aan Koningsweg 6A in Vriezenveen.

Meer informatie over Tapify in Vriezenveen

Met de digitale visitekaartjesoplossing van ons team heb je het ultieme visitekaartje in handen. Deze oplossing is volledig geïntegreerd met Apple- en Google Wallet, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen. Het stelt teams in staat om al hun contactinformatie op één plek te bewaren en te delen, waardoor het gemakkelijker wordt om contact te leggen en samen te werken. Of het nu gaat om het delen van telefoonnummers, e-mailadressen of sociale media-profielen, met dit digitale visitekaartje is het allemaal mogelijk. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om notities en aantekeningen toe te voegen, zodat belangrijke informatie altijd binnen handbereik is. Het is de perfecte oplossing voor teams die efficiënt willen communiceren en hun contactinformatie gemakkelijk willen beheren. Met de digitale visitekaartjes van ons team is het hebben van een professionele en georganiseerde manier om contact te houden met anderen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Wil je weten wat Tapify verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tapify of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tapify? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tapify het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Tapify reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tapify

Bezoekers bekeken ook