Blauwolk

Blauwolk is een Softwarebedrijf gelegen aan Bedrijfsweg 72 in Vriezenveen.

Meer informatie over Blauwolk in Vriezenveen

Blauwolk is een ervaren app-ontwikkelaar met meer dan 35 jaar aan develop ervaring in verschillende programmeertalen. Ze hebben al meer dan 100 apps gemaakt voor klanten met verschillende functionaliteiten. Ze denken graag technisch en creatief mee met de klant en streven naar het beste resultaat. Ze bieden ook de mogelijkheid om software en een passende website te ontwikkelen en kunnen zelfs augmented reality toevoegen aan de app. De kosten voor het ontwikkelen van een app variëren afhankelijk van de wensen en functionaliteiten, maar ze bieden al een eenvoudige functionele app aan voor € 2500. Naast het ontwikkelen van de app bieden ze ook een servicecontract aan voor updates en kunnen ze de app koppelen aan een boekhoudprogramma. Bij twijfel raden ze aan om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je weten wat Blauwolk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blauwolk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blauwolk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blauwolk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Blauwolk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blauwolk

Bezoekers bekeken ook