Slagerij Aalderink

Slagerij Aalderink is een Slagerij gelegen aan Westeinde 613 in Vriezenveen.

Meer informatie over Slagerij Aalderink in Vriezenveen

Slagerij Aalderink, ook bekend als De Zaak vol Smaak, is een ambachtelijke slagerij met een breed assortiment aan producten. Naast vlees en vleeswaren bieden ze ook andere lekkernijen aan. Ze staan bekend om hun ambachtelijke kwaliteit en zorgvuldige bereiding. De slagerij biedt ook lekkere recepten en geeft graag bereidingsadvies. Daarnaast hebben ze wekelijks specials, zoals de Gratinburger en de Vlaamse Stoverij met puree en boontjes. Deze producten zijn slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar. Het assortiment van de slagerij bestaat onder andere uit vlees, barbecueproducten, maaltijden en belegde broodjes. Bij aankoop in de winkel kunt u vragen naar de allergenen van de producten.

Wil je weten wat Slagerij Aalderink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Aalderink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Aalderink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Aalderink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Slagerij Aalderink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Aalderink

Bezoekers bekeken ook