Keurslagerij Kenkhuis

Keurslagerij Kenkhuis is een Slagerij gelegen aan Westeinde 13 in Vriezenveen.

Meer informatie over Keurslagerij Kenkhuis in Vriezenveen

Welkom bij Kenkhuis keurslager! Zowel in onze winkel als op onze website bieden wij het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Op onze website geven we je een kijkje in onze keuken en laten we je kennismaken met onze passie voor het slagersvak. Daarnaast hebben we ook een nieuwe webshop waar je een kijkje kunt nemen. Onze barbecueworst met Zwitserse kaas is bekroond met goud tijdens een keuring door de keurslager. Kom langs in onze winkel en proef deze specialiteit. Daarnaast kun je bij ons cadeaukaarten kopen en verzilveren, een leuk cadeau voor elke gelegenheid. Bekijk ook onze recepten van de week, zoals rookworst met pompoenpuree. Voeg onze webshop toe aan het startscherm van je telefoon voor snel en gemakkelijk winkelen. Kom naar ons voor heerlijke maaltijden, gourmet of barbecuevlees, en geniet van onze verse producten en hapjes tijdens feestjes. Enkele van onze klanten hebben al lovende woorden over ons vlees geuit.

Wil je weten wat Keurslagerij Kenkhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Kenkhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Kenkhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Kenkhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Keurslagerij Kenkhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Kenkhuis

Bezoekers bekeken ook