MTB-Stegehuis.nl

MTB-Stegehuis.nl is een Fietsenwinkel gelegen aan Verzetstraat in Vriezenveen.

Meer informatie over MTB-Stegehuis.nl in Vriezenveen

MTB-Stegehuis is een familiebedrijf dat sinds 1967 een autobedrijf is. Een aantal jaar geleden begonnen ze ook met het verkopen van mountainbikes. Ze zijn op zoek gegaan naar goede merken en hebben Rock Machine, Bikkel, Pivot en Husqvarna toegevoegd aan hun assortiment. Vanaf november 2023 kunnen klanten ook Santa Cruz mountainbikes bij hen bestellen. Bij MTB-Stegehuis worden alle fietsen vanuit voorraad geleverd, dus als je vandaag een fiets koopt, kun je er vandaag nog op fietsen. Ze bieden ook accessoires en doen reparaties en onderhoud in hun werkplaats. Je kunt hen vinden op het volgende adres: Verzetstraat 7, 7761 GH Vriezenveen. Hun openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur. Je kunt hen volgen op Facebook en Instagram en je kunt hen laten weten wat je van hen vindt.

Wil je weten wat MTB-Stegehuis.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MTB-Stegehuis.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MTB-Stegehuis.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MTB-Stegehuis.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar MTB-Stegehuis.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MTB-Stegehuis.nl

Bezoekers bekeken ook