FRSH

FRSH is een Fietsenwinkel gelegen aan Het Bassin 27G in Vriezenveen.

Meer informatie over FRSH in Vriezenveen

FRSH Bike is een fietsenmerk dat fietsen aanbiedt met verschillende kenmerken en voordelen. Ze hebben een breed assortiment aan fietsen op voorraad die binnen 2 werkdagen bij je thuis worden bezorgd. Je kunt de fiets ook in 3 termijnen betalen. Veiligheid is een belangrijk aspect voor FRSH Bike, met geïntegreerde verlichting en hydraulische remmen. Daarnaast hebben de fietsen ook 20 inch on/offroad banden voor een comfortabele en veilige rit. FRSH Bike streeft ook naar duurzaamheid en werkt aan het maken van hun fietsen 100% duurzaam. Ze bieden ook de mogelijkheid om een proefrit te maken voordat je de fiets bestelt. Het team van FRSH Bike is altijd gericht op de toekomst en werkt aan alternatieven voor geluidloze, elektrische fietsen. Het merk heeft een tijdloos design, is gemaakt van lichtgewicht materiaal en wordt geleverd als een compleet pakket.

Wil je weten wat FRSH verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FRSH of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FRSH? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FRSH het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar FRSH reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FRSH

Bezoekers bekeken ook