Het Vrieshuis B.V.

Het Vrieshuis B.V. is een Winkel gelegen aan Westeinde 48E in Vriezenveen.

Meer informatie over Het Vrieshuis B.V. in Vriezenveen

Welkom op de website van Het Vrieshuis! Hier vind je een assortiment van bevroren vleesproducten, brood & gebak, snacks, vlugklaar en kip. Alles van uitstekende kwaliteit voor lage prijzen. Op Koningsdag is de winkel gesloten, maar we wensen iedereen een fijne dag toe. Wil je BBQ'en? Bestel dan eenvoudig je verse BBQ vlees bij Het Vrieshuis. Ook kun je een gourmetschotel en/of vlees bestellen via ons bestelformulier. We hebben vestigingen in Almelo en Vriezenveen. Kijk op onze Facebook pagina voor ons huidige aanbod en de laatste aanbiedingen.

Wil je weten wat Het Vrieshuis B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Vrieshuis B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Vrieshuis B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Vrieshuis B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Het Vrieshuis B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Vrieshuis B.V.

Bezoekers bekeken ook