Bebo parket (woninginrichting) pvc vloeren

Bebo parket (woninginrichting) pvc vloeren is een Winkel gelegen aan Handelsweg 6 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bebo parket (woninginrichting) pvc vloeren in Vriezenveen

Bij Bebo Parket kunt u goedkoop laminaat en houten vloeren kopen. Ze leveren binnen 24 uur en bieden 25 jaar garantie. Laminaat wordt geïmporteerd uit de hele wereld en houten vloeren worden gemaakt in hun eigen fabriek. Ze letten op de nieuwste trends en kleuren en hechten veel waarde aan kwaliteit. Laminaat is momenteel populair en vereist weinig onderhoud. Bebo Parket garandeert de laagste prijs voor laminaat en als u elders een goedkopere aanbieding vindt, betalen ze het prijsverschil terug. Ze bieden ook een breed scala aan houten vloeren, waaronder bamboe, eiken en grenen. PVC-vloeren zijn ook erg in trek en hebben voordelen ten opzichte van laminaat en houten vloeren. Bebo Parket adviseert regelmatig stofzuigen en het gebruik van onderhoudsolie om uw vloer in goede staat te houden. Klanten beoordelen Bebo Parket met een 9/10 en prijzen hun goede service en kwaliteit van het laminaat.

Wil je weten wat Bebo parket (woninginrichting) pvc vloeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bebo parket (woninginrichting) pvc vloeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bebo parket (woninginrichting) pvc vloeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bebo parket (woninginrichting) pvc vloeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Bebo parket (woninginrichting) pvc vloeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bebo parket (woninginrichting) pvc vloeren

Bezoekers bekeken ook