Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA)

Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA) is een Kerk gelegen aan Westeinde 237 in Vriezenveen.

Meer informatie over Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA) in Vriezenveen

Er worden verschillende kerkdiensten gehouden op verschillende data en locaties. Op woensdag 1 november vinden er twee diensten plaats in de Westerkerk, geleid door ds. J.A.J. Pater en ds. T.J. Lucas. Deze diensten worden uitgezonden via video en audio. Op zondag 5 november is er een reguliere dienst in Odeon, geleid door ds. D.J. Budding, met een audio-uitzending. Op zondag 12 november is er ook een reguliere dienst in Odeon, dit keer geleid door ds. A. Snoek, met een audio-uitzending. Daarnaast is er ook een dienst in de Westerkerk, geleid door ds. T.J. Lucas, met video- en audio-uitzending.

Wil je weten wat Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Hervormd Vriezenveen - Wijkgemeente B.A. (HWBA) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormd Vriezenveen – Wijkgemeente B.A. (HWBA)

Bezoekers bekeken ook