Pollenkerk

Pollenkerk is een Kerk gelegen aan Oude Hoevenweg 40 in Vriezenveen.

Meer informatie over Pollenkerk in Vriezenveen

Op 29 oktober vindt er een praise-avond plaats in de Grote Kerk, waarbij er liederen gezongen zullen worden en er een korte meditatie is. Een band, aangevuld met blazers en een percussionist, zal de liederen instrumentaal begeleiden. Daarnaast wordt er binnenkort de jaarlijkse Actie Dankdag gehouden, waarbij vrijwilligers enveloppen zullen bezorgen en ophalen om geld in te zamelen voor het begrotingstekort van de gemeente. Op 5 november is er een Kidspraise dienst met goochelaar Jan, die alles zal vertellen en laten zien over het thema 'Naastenliefde'. Ook wordt het gezinsdagboek 'Een Handvol Koren' genoemd, dat veel gelezen wordt en waarvan de opbrengst volledig naar zending gaat. Verder wordt er verteld over de indrukwekkende ervaring van de deelnemers aan het 24jesus weekend. Tot slot worden er links gegeven naar onder andere de ANBI informatie en de contactgegevens van de kerk.

Wil je weten wat Pollenkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pollenkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pollenkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pollenkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Pollenkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pollenkerk

Bezoekers bekeken ook