Zwembad De Stamper

Zwembad De Stamper is een Zwembad gelegen aan Schout Doddestraat 11A in Vriezenveen.

Meer informatie over Zwembad De Stamper in Vriezenveen

Kom en geniet van het gloednieuwe zwembad De Stamper in Twenterand, waar je kunt zwemmen en spetteren met een glijbaan. Het is de perfecte plek om je Zwem ABC te halen, je kind vertrouwd te maken met water, bommetjes te oefenen en duikvaardigheden te ontwikkelen. Je kunt ook dagelijks baantjes trekken om aan je conditie te werken, alleen, met vrienden of met het hele gezin. Veilig en goed leren zwemmen is erg belangrijk in Nederland, en onze gediplomeerde instructeurs helpen kinderen zelfredzaam te worden en stimuleren de motorische ontwikkeling. Na het beheersen van alle zwemslagen en het behalen van de diploma's van het Zwem ABC, kunnen kinderen met plezier en op een speelse manier genieten van het water. Het zwembad biedt ook verschillende activiteiten voor volwassenen, zoals aquajogging, Aqua Vitaal en Aqua Varia. Daarnaast is er een uitnodigend aanbod aan activiteiten voor alle leeftijden, waaronder zwemles, recreatief zwemmen en een peuterbad met leuke speelelementen. Het moderne zwembad heeft ook moderne faciliteiten, zoals gratis kluisjes, Wifi en een restaurant met uitzicht op het zwembad.

Wil je weten wat Zwembad De Stamper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad De Stamper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad De Stamper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad De Stamper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Zwembad De Stamper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad De Stamper

Bezoekers bekeken ook