Vriezenveense Zwem- en Polo Club

Vriezenveense Zwem- en Polo Club is een Zwemvereniging gelegen aan Schout Doddestraat 11c in Vriezenveen.

Meer informatie over Vriezenveense Zwem- en Polo Club in Vriezenveen

Deze tekst gaat over VZ&PC, een zwem- en waterpoloclub voor iedereen. Je kunt lid worden of eens meetrainen om te kijken of zwemmen of waterpolo jouw sport is. Er is een wedstrijd van de week op 29-01-2022 om 18:00 uur. Er is ook nieuws over de club, zoals dat Heren 3 de eerste wedstrijd overtuigend heeft gewonnen en dat de jeugd een goede start heeft gemaakt. Heren 2 heeft ook zonder problemen gewonnen van WS Twente 3. Op de website kun je de trainingstijden vinden voor elke dag van de week. Er zijn ook sponsoren die de club ondersteunen. Daarnaast is er informatie over waterpolo, zwemmen, het bestuur, veelgestelde vragen en contactgegevens. Je kunt lid worden bij verschillende zwembadlocaties, zoals De Stamper en De Zandstuve. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Vriezenveense Zwem- en Polo Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vriezenveense Zwem- en Polo Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vriezenveense Zwem- en Polo Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vriezenveense Zwem- en Polo Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Vriezenveense Zwem- en Polo Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vriezenveense Zwem- en Polo Club

Bezoekers bekeken ook