Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen

Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen is een Rijschool gelegen aan De IJsvogel 101 in Vriezenveen.

Meer informatie over Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen in Vriezenveen

Tristan Kock is een rijschool in Vriezenveen en omgeving die een persoonlijke rijopleiding aanbiedt. Bij je eerste rijles hoef je niet zenuwachtig te zijn, want Tristan zorgt voor een plezierige en veilige leeromgeving. Je kunt starten met een vrijblijvende proefles, waarbij je kennismaakt met je instructeur en een persoonlijk lesadvies krijgt. Je bent tot niks verplicht. De tarieven voor de rijlessen zijn €60 per les van 60 minuten voor het rijbewijs B en vanaf €495 voor het aanhangerrijbewijs BE, waarbij je ook nog eens in één dag kunt slagen. Tristan Kock helpt je graag op weg naar het behalen van je rijbewijs, met lessen op verschillende locaties.

Wil je weten wat Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tristan Kock – Rijschool Almelo en Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook