Timmerhuis Groep B.V.

Timmerhuis Groep B.V. is een Wegenbouwbedrijf gelegen aan Bedrijfsweg 5 in Vriezenveen.

Meer informatie over Timmerhuis Groep B.V. in Vriezenveen

De Timmerhuis Groep is op zoek naar verschillende functies, waaronder een werkvoorbereider, tekenaar, vakman GWWR, rioleur, waterbouwer, betontimmerman, civieltechnisch projectvoorbereider, sloopmedewerker, deskundig asbestverwijderaar (DAV) en deskundig toezichthouder asbestsanering (DTA). Ze vragen geïnteresseerden om een bericht te sturen naar vacature@timmerhuisgroep.nl. Daarnaast heeft de Timmerhuis Groep verschillende business units, waaronder Maathuis Braakhuis, Devri Infra en Timmerhuis Projecten. Ze zijn gespecialiseerd in weg- en waterbouw, sloop en milieu, en het ontwikkelen en realiseren van projecten. De Timmerhuis Groep hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze hebben ook een eigen zandwinning.

Wil je weten wat Timmerhuis Groep B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmerhuis Groep B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmerhuis Groep B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmerhuis Groep B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Timmerhuis Groep B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmerhuis Groep B.V.

Bezoekers bekeken ook