Stichting MedexZorg

Stichting MedexZorg is een Juridische dienstverlening gelegen aan Petersburgstraat 4 in Vriezenveen.

Meer informatie over Stichting MedexZorg in Vriezenveen

MedexZorg is een dienstverlener die vertrouwelijk vermogens beheert, zorgt dat cliënten op eigen niveau kunnen functioneren en veel juridische kennis in huis heeft. Het kantoor is gevestigd in Vriezenveen en is gemakkelijk bereikbaar en rolstoeltoegankelijk. Als het voor u een belemmering is om naar het kantoor te komen, komen zij bij u thuis. Op basis van de richtlijnen van het RIVM blijft het kantoor geopend, maar u moet wel een afspraak maken om een medewerker persoonlijk te spreken. Ze nemen preventiemaatregelen, zoals het niet schudden van handen en extra hygiënemaatregelen. Als u verkoudheidsklachten, hoest, koorts, keelontsteking of een combinatie van deze klachten heeft, wordt u verzocht niet naar het kantoor te komen en contact op te nemen. MedexZorg is gesloten op bepaalde feestdagen. Ten minste 10 procent van de bewindvoerders zou worden ontslagen omdat ze niet aan strengere kwaliteitseisen voldoen. Het openbare register waarin vermeld staat wie onder curatele is gesteld, wordt dit jaar uitgebreid.

Wil je weten wat Stichting MedexZorg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting MedexZorg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting MedexZorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting MedexZorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Stichting MedexZorg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting MedexZorg

Bezoekers bekeken ook