Sportclub "Amicitia"

Sportclub "Amicitia" is een Sportclub gelegen aan Het Midden, Schout Doddestraat 50 in Vriezenveen.

Meer informatie over Sportclub "Amicitia" in Vriezenveen

Amicitia is een korfbalvereniging die is opgericht in 1942 tijdens de oorlogs- en bezettingstijd. De naam Amicitia, wat vriendschap betekent, en de clubkleuren (Oranje-Wit-Blauw) werden destijds zorgvuldig gekozen. De vereniging is uitgegroeid tot een bloeiende korfbalvereniging met ongeveer 350 leden. Als je lid wilt worden, kun je het aanmeldingsformulier downloaden en samen met een pasfoto inleveren bij de ledenadministratie. Het contactadres van Amicitia is Schout Doddestraat 50, sportpark "Het Midden" in Vriezenveen. Je kunt ook contact opnemen via telefoonnummer 0546-561923 of via e-mail info@amicitia.nu.

Wil je weten wat Sportclub "Amicitia" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportclub "Amicitia" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportclub "Amicitia"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub "Amicitia" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Sportclub "Amicitia" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportclub “Amicitia”

Bezoekers bekeken ook