Slijterij Bas

Slijterij Bas is een Slijterij gelegen aan Westeinde 21b in Vriezenveen.

Meer informatie over Slijterij Bas in Vriezenveen

Slijterij Bas is een slijterij gevestigd in Vriezenveen, die goede service hoog in het vaandel heeft staan. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan whisky en speciaalbieren, dat regelmatig wordt vernieuwd. Als ze een drank niet in hun assortiment hebben, kunnen ze het indien mogelijk bestellen voor de klanten. Daarnaast verkopen ze cadeaubonnen en organiseren ze proeverijen, waarvoor klanten zich in de winkel kunnen aanmelden. Ze hebben ook regelmatig aanbiedingen die te vinden zijn in hun folder. Klanten zijn tevreden over de klantvriendelijkheid en het assortiment van Slijterij Bas. Ze waarderen de kennis van het personeel en de cadeaumanden die de slijterij maakt. Voor vragen kunnen klanten contact opnemen via e-mail of telefoon. Het adres van de slijterij is Westeinde 21 B, 7671 EK Vriezenveen.

Wil je weten wat Slijterij Bas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slijterij Bas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slijterij Bas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slijterij Bas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Slijterij Bas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slijterij Bas

Bezoekers bekeken ook