Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen

Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen is een Tandarts gelegen aan Krijgerstraat 61 in Vriezenveen.

Meer informatie over Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen in Vriezenveen

Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen heeft op dit moment een patiëntenstop en kan alleen afspraken inplannen voor bestaande patiënten. De praktijk is gevestigd in de Oale Ulo in Vriezenveen en beschikt over 4 behandelkamers en voldoende parkeergelegenheid. Helaas is er momenteel geen plek voor nieuwe patiënten en hiervoor bieden ze hun excuses aan. De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08.00-12.00 en 13.00-16.30 uur en op vrijdag van 08.00-12.00 uur. De praktijk heeft ook positieve beoordelingen ontvangen van patiënten, waarbij het personeel vriendelijk en vakkundig wordt genoemd. Daarnaast bieden ze ook diverse behandelingen aan en hebben ze het laatste nieuws op hun website staan. Het KvK-nummer van de praktijk is 24447874.

Wil je weten wat Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook