Route Soleil zonnestudio & beauty

Route Soleil zonnestudio & beauty is een Zonnestudio gelegen aan Westeinde 593 in Vriezenveen.

Meer informatie over Route Soleil zonnestudio & beauty in Vriezenveen

Welkom bij RouteSoleil in Vriezenveen, Overijssel! Sinds 2007 zijn wij uw vertrouwde bestemming voor professionele zonsessies en beautybehandelingen. Bij ons kunt u genieten van een ontspannende zonnesessie onder onze vijf comfortabele Ergoline zonnebanken. Daarnaast hebben we een professionele schoonheidssalon met gediplomeerde schoonheidsspecialistes waar u terecht kunt voor behandelingen zoals wimperextensions, wenkbrauwen en tanden bleken. Onze zonnebanken voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en wij zorgen altijd voor een verantwoorde en veilige omgeving. Voor zonnen in onze zonnestudio geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij Route Soleil bieden we ook professionele beauty behandelingen aan, zoals permanente make-up en Plasmalift behandelingen. Onze schoonheidsspecialiste Irene heeft meer dan 10 jaar ervaring in de beautybranche en is gespecialiseerd in permanente make-up. U kunt bij ons ook terecht voor trainingen en online trainingen. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar en volg ons op social media voor meer informatie.

Wil je weten wat Route Soleil zonnestudio & beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Route Soleil zonnestudio & beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Route Soleil zonnestudio & beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Route Soleil zonnestudio & beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Route Soleil zonnestudio & beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Route Soleil zonnestudio & beauty

Bezoekers bekeken ook