rk parochie Heilige Antonius Abt

rk parochie Heilige Antonius Abt is een Katholieke kerk gelegen aan Oosteinde 19 in Vriezenveen.

Meer informatie over rk parochie Heilige Antonius Abt in Vriezenveen

De H. Pancratius parochie omvat negen geloofsgemeenschappen, waaronder Albergen, Fleringen, Geesteren, Langeveen, Mariaparochie, Reutum, Tubbergen, Vasse en Vriezenveen. Op de website van de parochie kunt u informatie vinden over alle activiteiten. Enkele recente gebeurtenissen zijn onder andere een gebedsdag voor de vrede, een nieuwsbrief voor de Kinder- en Jeugdkerk en Rock Solid, de inwijding van een Mariakapel in Albergen, het vermelden van overledenen in vieringen en media, samen koken en eten, en een verslag van een Lourdesreis. Daarnaast zijn er geloofsbijeenkomsten, is er een terugblik op de Pancratiusdag en wordt er aandacht besteed aan Kerk TV, vieringen, informatie folders, het verslag van het Synodale Proces, fietsroutes, het parochiemagazine, het aansteken van een kaarsje, MijnRKK en het op weg gaan. In dringende pastorale situaties kan er contact worden opgenomen met de weekwacht.

Wil je weten wat rk parochie Heilige Antonius Abt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van rk parochie Heilige Antonius Abt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij rk parochie Heilige Antonius Abt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je rk parochie Heilige Antonius Abt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar rk parochie Heilige Antonius Abt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. rk parochie Heilige Antonius Abt

Bezoekers bekeken ook