Profijt Meubel Vriezenveen

Profijt Meubel Vriezenveen is een Woonwinkel gelegen aan Weitzelweg 21 in Vriezenveen.

Meer informatie over Profijt Meubel Vriezenveen in Vriezenveen

Profijt Meubel Vriezenveen is een meubelwinkel met een breed assortiment, variërend van romantisch tot strak design en van klassiek tot de laatste trends. Ze bieden mooie meubelen voor een betaalbare prijs, met een unieke collectie die nergens anders te vinden is. Daarnaast hanteren ze de laagste prijsgarantie en hebben ze veel meubelen direct op voorraad. Klanten kunnen ervoor kiezen om de meubelen zelf mee te nemen en te monteren om bezorg- en montagekosten te besparen. Profijt Meubel biedt ook verschillende garanties, zoals 2 jaar volledige CBW garantie en de mogelijkheid van 5 jaar 100% garantie met de All in House service. De winkel is onderdeel van Löwik Wonen & Slapen, de grootste woonboulevard van Oost Nederland in Vriezenveen.

Wil je weten wat Profijt Meubel Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Profijt Meubel Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Profijt Meubel Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Profijt Meubel Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Profijt Meubel Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Profijt Meubel Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook