Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers

Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers is een Installatiebedrijf gelegen aan Weitzelpoort, Bedrijfsweg 9 in Vriezenveen.

Meer informatie over Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers in Vriezenveen

Morrenhof-Jansen Installatiebedrijven is een installatiebedrijf dat zich bezighoudt met duurzame installaties. Ze hebben onlangs hun eigen vestigingslocatie in Vriezenveen duurzaam gebouwd. Het bedrijf blijft zich voortdurend ontwikkelen en heeft de meest recente technologische kennis in huis. Ze wekken groene energie op en besparen op energieverbruik met behulp van zonnepanelen, een warmtepomp en led-verlichting. Morrenhof-Jansen heeft 375 medewerkers, 5 vestigingen en bedient 35.000 klanten. Ze zijn uitgeroepen tot "Installatiebedrijf van het jaar". Het bedrijf heeft ook Otterman Techniek overgenomen, een installatiebedrijf met vestigingen in Hardenberg en Enschede en ongeveer 60 medewerkers. Met deze overname willen ze hun positie in de markt versterken. De ontwerpen voor een nieuw project in Oosterdalfsen zijn gereed en het grondwerk is gestart. Het directieteam van Morrenhof-Jansen wordt uitgebreid met twee nieuwe leden.

Wil je weten wat Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers

Bezoekers bekeken ook