Michael van het Laar

Michael van het Laar is een Kledingwinkel gelegen aan Esrand 29 in Vriezenveen.

Meer informatie over Michael van het Laar in Vriezenveen

Deze samenvatting gaat over een aantal kledingstukken die te koop zijn. Het gaat om een T-shirt dat geïnspireerd is op de oude bewoners van Vriezenveen in de 19e eeuw, een hoodie in het zwart en grijs met een innovatieve look, en een oversized T-shirt in het zwart en wit. De kledingstukken zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Het doel van het bedrijf is om de mode-industrie in Overijssel, Nederland, uit te breiden. Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, speciale aanbiedingen en bedrijfsnieuws.

Wil je weten wat Michael van het Laar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Michael van het Laar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Michael van het Laar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Michael van het Laar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Michael van het Laar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Michael van het Laar

Bezoekers bekeken ook