Meel van de Molen - Webshop

Meel van de Molen - Webshop is een Internetwinkel gelegen aan Hammerweg 30 in Vriezenveen.

Meer informatie over Meel van de Molen - Webshop in Vriezenveen

Bij Meel van de Molen ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten meel, zoals pannenkoekenmeel, brood- en bakmixen en basismeel. Daarnaast bieden ze leuke cadeaupakketten aan. De producten worden snel geleverd, binnen 1 à 3 werkdagen. Betalen kan veilig en gemakkelijk via iDEAL en andere betaalmethodes. Het beste van alles is dat de volledige opbrengst naar de molen gaat, omdat ze alleen werken met vrijwilligers. Dus als je meelproducten nodig hebt en tegelijkertijd een goed doel wilt steunen, ben je bij Meel van de Molen aan het juiste adres.

Wil je weten wat Meel van de Molen - Webshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meel van de Molen - Webshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meel van de Molen - Webshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meel van de Molen - Webshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Meel van de Molen - Webshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meel van de Molen – Webshop

Bezoekers bekeken ook