Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Westeinde 123 in Vriezenveen.

Meer informatie over Lidl in Vriezenveen

Inloggen op je Lidl-account is mogelijk via de website. Als je nog geen account hebt, kun je je hier registreren. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en acties. In de webshop zijn verschillende categorieën te ontdekken, zoals shopruiming, sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Er is ook extra korting beschikbaar met het Lidl Plus-programma. Daarnaast worden er merken zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara uitgelicht. Voor vragen of hulp kun je contact opnemen met de klantenservice, die bereikbaar is op maandag t/m vrijdag van 8:00 - 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:30 - 18:00 uur. Betalingen kunnen op verschillende manieren worden gedaan en de levering wordt verzorgd. Tot slot kun je de Lidl app downloaden en is Lidl ook actief op sociale media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook