Kottink Sportcave

Kottink Sportcave is een Personal trainer gelegen aan Waterkracht 1 in Vriezenveen.

Meer informatie over Kottink Sportcave in Vriezenveen

Kottink Sportcave is een allround training en levensstijl studio waarbij het behalen van gewenste resultaten centraal staat. Ze werken naar een levensstijl die bij jou past en bieden structuur door middel van voeding, training en levensstijl. Het bedrijf richt zich op drie pijlers: training, voeding en levensstijl. Door middel van training in zware en moeilijke situaties wordt je uitgedaagd en leer je dat je meer kunt dan je denkt. Ze hechten waarde aan voeding die energie geeft en helpen je bij het vinden van je eigen levensstijl. Kottink Sportcave biedt persoonlijke begeleiding en haalt het maximale uit jou. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Kottink Sportcave verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kottink Sportcave of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kottink Sportcave? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kottink Sportcave het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Vriezenveen. Opzoek naar Kottink Sportcave reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kottink Sportcave

Bezoekers bekeken ook